Am auzit și am cunoscut oameni care merg pentru 30 și mai mult.

Am auzit și am cunoscut oameni care merg pentru 30 și mai mult.

Multe magazine bio sunt închise sâmbăta sau duminica. Și uneori nu există niciun magazin deschis. Dacă te simți fără lămâi, bea doar siropul de arțar. Dacă nu mai sunteți din ambele și vă simțiți fără energie, găsiți un lichid natural, pe bază de zahăr. Vrei să-ți tratezi corpul ca pe un IV viu (intravenos). Doar introduceți câteva calorii acolo fără a vă perturba sistemul de odihnă.

Master Cleanse Eroarea 5: Mâncarea altor alimente și înșelarea

Poate credeți că puțină înșelăciune nu strica. Ei bine, da, dacă te face să eșuezi. Odată ce îți faci mintea/corpul să se gândească mai mult la alte alimente, dorințele tale vor crește. Nimic care să facă acest lucru să se întâmple mai repede decât consumul altor alimente. Această curățare este o provocare dificilă și voi recunoaște câteva trucuri. În zilele în care mi se pare mai dificil, beau seara un ceai de plante cu puțin sirop de arțar. Ai voie să bei orice ceai de plante, decofeină (bio dacă este posibil) pentru a-ți calma pofta de dulce. Un pahar mic de suc de portocale pur, proaspat stors, poate face minuni pentru psihic. Nu uitați să-l spălați cu multă apă.

Greșeala 6 Master Cleanse: Nu induce mișcări, laxativ și SWF

Toată lumea Poops. Îmi place numele acelei cărți. Și toată lumea trebuie să facă caca. Eliminați toxinele prin mișcări intestinale. Faceți acest lucru în fiecare zi sau cel puțin la fiecare 18 ore. Aș face-o în fiecare dimineață. Îmi place baia internă cu sare de mare (vezi instrucțiuni). Puteți alterna seara într-o zi, pierdeți o zi și mergeți dimineața următoare, apoi pierdeți o zi și mergeți seara următoare. Fă-ți un obicei din a vedea cât de mai curate devin mișcările tale în fiecare zi. De asemenea, trebuie să faceți laxativul pe bază de plante în fiecare seară pentru a vă asigura că aveți o mișcare dacă SWF nu funcționează pentru dvs. sau pur și simplu nu vă face plăcere să o faceți.

Greșeala 7 de Master Cleanse: Rupere prea rapidă sau lipsă de ușurință

Cele mai multe informații de acolo se termină la această propoziție: Asigurați-vă că nu vă întrerupeți postul prea devreme. Buna ziua? Informații insuficiente. Și alții au curaj să adauge: „Sau poate apărea o rănire gravă”. Mulțumesc pentru că! Probabil că este de bun simț că în ziua a 10-a de curățare să nu mănânci un sandviș Veggie de la Burger King – deși am văzut un prieten făcând exact asta. Era bine, totuși; poate putin constipat pentru cateva zile. De asemenea, nu am prea multe informații despre asta, dar vă rugăm să postați comentarii cu experiențele voastre. Această zonă a Cleanse poate fi interpretată ca un sfat medical. Ar trebui să rețineți că nu știu nimic mai mult decât înțelegerea pe care o oferă experiența mea. Cu toate acestea, pot afirma cel puțin cu siguranță acest lucru: doar liniștește-te înapoi. Dacă trebuie să mănânci ACUM, atunci alege ceva inteligent precum o portocală. Aveți grijă la constipație. Revenirea la solide va necesita multă apă pentru a vă menține neted.

Imagine prin amabilitatea blogTO

Urmărește videoclipul despre greșelile comune Master Cleanse

[video_player type=”youtube” width=”560″ height=”315″ align=”center” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″]aHR0cHM6Ly93d3cueW91dHViZS5jb20vd2F0Y2F0Y2JB20vd2F0Y2VB20vd2F0Y2F0Y2JB20vd2F0Y2VB/dj1HM6Ly93d3cueW91dHViZS5jb20vd2F0Y2VBR

Vă place acest articol? Iată mai multe articole similare care v-ar putea plăcea:

Dieta cu limonadă este porția din The Master Cleanse în timpul căreia consumați doar limonadă. Este o dietă în sensul că ești restrâns la un anumit aliment. Expresia „Dieta cu limonadă” este adesea folosită ca sinonim cu Master Cleanse, dar o descompun pentru a descrie porția de Master Cleanse atunci când consumați nutrienții și energia din sucul proaspăt de lămâie, sirop de arțar bogat și organic Piper roșu.

Există trei secrete pentru Master Cleanse:

Ease-In și Ease Out: Cele 3 zile înainte și după Dieta cu limonadă care elimină sau reintroduce încet alimente complexe,  procesate (C.R.A.P.) din dieta ta.Dieta cu limonadă: 10 zile pentru a pierde rapid în greutate și pentru a te simți grozav în sfârșitDetoxifiere în fiecare zi: în fiecare zi trebuie utilizată o metodă de detoxifiere naturală pentru a elimina deșeurile, cum ar fi ceaiul de detoxifiere și spălarea cu apă sărată.

Fiecare dintre acestea va fi explicată în detaliu și este foarte important să urmați cu atenție aceste instrucțiuni. Dacă citiți îndeaproape, nu gelarex farmacia dona ar trebui să aveți multe întrebări, dar, desigur, există întotdeauna mai multe de știut, așa că verificați comentariile. Majoritatea celorlalte întrebări ale tale vor primi răspuns acolo. Deoarece primesc atât de multe dintre aceleași întrebări, această pagină Întrebări frecvente sau Întrebări frecvente va răspunde la majoritatea întrebărilor, precum și această pagină Greșeli frecvente.

Ce este dieta cu limonadă?

Dieta cu limonadă, alias The Master Cleanse, este o modalitate simplă, dar eficientă de a vă detoxifia corpul. Iată descrierea acestei diete de către unul dintre experții în această curățare specifică – Tom Woloshyn: 

” Master Cleanse este  unul dintre cele mai simple, eficiente și mai ieftine programe de curățare și vindecare disponibile. Este o monodietă lichidă (adică un singur amestec) concepută să funcționeze cu o completare a proceselor de curățare și detoxifiere ale corpului tău și, în același timp, să-ți hrănească corpul cu lucrurile de care are nevoie pentru a funcționa. Nu este un post adevărat (unul în care nu există nutriție), nici nu este un mijloc de a înfometa organismul pentru a slăbi periculos de repede. Curățarea se efectuează de obicei timp de 10 zile, dar poate fi întreținută în siguranță pentru mai multe zile la rând, chiar și săptămâni când se dorește. „

Acest citat este un exercițiu din cartea lui Tom Woloshyn The Complete Master Cleanse. 

Această pagină este dedicată instrucțiunilor către Rețeta Dietei cu limonadă, precum și ingredientelor, așteptărilor, problemelor și experiențelor pe care le-am întâlnit eu și cititorii acestui site.

Dieta cu limonadă începe cu prepararea limonadei. În timpul dietei, vei consuma doar limonada pe care o faci în fiecare zi. Pentru a vă asigura că este proaspătă și va păstra cât mai mult din nutrienți și energie, ar trebui să pregătiți limonada cu doar câteva clipe înainte de a o bea.

Ingrediente pentru dieta limonada

Pentru a face limonada veți avea nevoie de următoarele ingrediente:

2 linguri de suc proaspăt de lămâie dintr-o jumătate de lămâie2 linguri de sirop bogat de artar1/10 de linguriță de piper Cayenne1 – 2 căni de apă pură (apa alcalină este cea mai bună, după părerea mea)

Pentru a pregăti limonada pentru dieta cu limonadă veți avea nevoie și de următoarele:

1 cană mare în care să amestecați limonada1 lingura de masura1/10 lingurita de masuraPlacă de tăiatCuțit ascuțitStorcator (storcator manual sau storcator Power)

Cumpărați local sau luați-vă un kit de limonadă acum:

Cum se face limonada

Începeți prin a rula o lămâie pe tabla de tăiat pentru a o obține frumoasă și suculentă. Tăiați lămâia pe burtă și măcinați-o pe storcator. Faceți acest lucru până când ați stors jumătate din lămâi sau până când nu mai aveți loc în storcator.

Măsurați 2 linguri de suc proaspăt de lămâie în ceașca mare.Acum se masoara si la 2 linguri de sirop bogat de artar la cana.Măsurați și adăugați 1/10 linguriță de piper Cayenne în ceașcă (sau mai mult după gust).Se amestecă și se bea imediat.

În timpul dietei cu limonadă, puteți și ar trebui să beți multă apă pură. Eu beau câte 1 cană pe post de urmărire după fiecare cană de limonada. Puteți bea mai mult pe parcursul zilei. Încercați să evitați să beți mai mult de dublul cantității de limonada în fiecare zi.

Consumul suficient de apă ajută la eliminarea toxinelor care sunt eliberate în fluxul sanguin și din organism în timpul curățării. De asemenea, ajută la prevenirea posibilelor dureri de cap, precum și a senzației de foame sau pofte care apar în timpul detoxifierii.

Sfaturi despre cum să faci corect Limonada Master Cleanse

1. Păstrați lămâile pe blat pentru a se coace, NU în frigider. Enzimele sunt latente în frigider. Vrei acele enzime. Dacă cumpărați 50 de lămâi în avans, așa cum fac majoritatea oamenilor, păstrați 40 de lămâi o dată la frigider și scoateți cele 10 lămâi cele mai coapte pentru prima zi sau două.2. Apoi, tăiați lămâia și zeama fiecare jumătate pe storcator (Dacă folosiți un storcator electric, este posibil să doriți să stoarceți întreaga cantitate dintr-o dată, deoarece nu veți fi sigur câte lămâi vor da cantitatea potrivită de suc. inițial descoperi că vei pierde o lămâie sau două).3. Adăugați restul ingredientelor de limonadă în pahar, amestecați imediat și beți. Îmi place să beau paharul repede pentru că pare că îmi lovește repede locul foamei. De obicei beau doar când am nevoie și când a trecut suficient timp pentru a permite o distribuție bună pe parcursul zilei, în timp ce încerc să-mi gestionez cota zilnică.4. Bea-ți limonada cât de repede poți după ce ai făcut-o (5-10 minute după ce a fost făcută). Dacă lăsați limonada să stea cu ardeiul Cayenne în ea prea mult timp, deoarece se va înmuia. Limonada va deveni prea picant și asta te poate împiedica să bei suficientă limonada în timpul zilei.

(Notă: s-ar putea să vă bucurați de a lins lingurița după ce ați adăugat siropul de arțar. Puteți chiar să așteptați cu nerăbdare această parte a procesului – pur și simplu nu „mâncați” siropul în cantitate).

Dacă faci The Salt Water Flush, ar trebui să bei primul pahar de limonada după prima mișcare a intestinului, pentru a permite procesul de eliminare.

Concentratul dietetic cu limonadă – cea mai frecventă greșeală

Menționat anterior pe acest site a fost preferința mea de a bea limonadă Pre-mix. Înțeleg acum un defect critic al acestui plan. Cu cât ține mai mult timp limonada, cu atât mor mai multe enzime. Dacă trebuie să pre-amestecați limonada, atunci ar trebui să amestecați doar un concentrat din doar 2 ingrediente:

Sucul proaspăt de lămâieȘi siropul bogat de arțar.

Siropul de arțar acționează ca un conservant. Acest concentrat dietetic cu limonadă va menține enzimele în viață suficient de mult pentru a fi consumate în timpul zilei. Păstrați concentratul dietetic cu limonadă într-un recipient de sticlă rece, întunecat. Nu adăugați cayenne sau apă în concentrat! Cayenne se va „absorbi” ca ceaiul și va face concentratul foarte fierbinte. Apa va dilua siropul de arțar și enzimele din sucul proaspăt de lămâie vor muri. Adăugați apă de fiecare dată când faceți un pahar proaspăt de limonada. Aflați detalii despre Master Cleanse Enzymes și The Lemonade Diet Concentrate, deoarece este esențial pentru succesul dvs. și este o cauză principală a problemelor Master Cleanse.

Evitați aceste greșeli comune

Într-una dintre postările noastre de pe blog, vorbim despre 5 sfaturi pentru a face limonadă corect. Aceste greșeli te pot împiedica să primești toate efectele de curățare și vindecare ale dietei cu limonadă. Vă rugăm să faceți clic pe link pentru a citi articolul.

Efectele de curățare și vindecare ale dietei cu limonadă

Curățarea poate îmbunătăți toate aspectele sănătății tale personale, inclusiv:

Creșterea energieiEchilibrează PH-ul corpului tăuPierzând greutateReducerea umflaturii si dureriiAtenuarea alergiilorÎnroșirea colonuluiÎmbunătățirea pielii și păruluiEliberează-ți corpul de parazițiProcesul de curățare este foarte individual, deoarece toți avem diete diferite, trăim în medii diferite și suntem expuși la multe forme diferite/specifice de stres. Acest lucru se reflectă în simptomele de curățare și vindecare pe care fiecare persoană le poate experimenta atunci când alege dieta cu limonadă pentru a-și detoxifia corpul.

Concluzia dietei cu limonadă – repetarea procesului

Asta încheie procesul Dietei cu limonadă. Doar repetați pentru fiecare zi din durata dorită. Majoritatea practicanților Master Cleanse nu vor recomanda mai puțin de 10 zile. 10 zile este o mare realizare și va produce rezultate mult mai bune, deoarece corpul tău poate începe cu adevărat să se concentreze asupra adâncului și întunericului din interior. 14 zile sunt foarte dificile și, atunci când sunt adăugate la Ease-in și Ease-out, este de aproape 3 săptămâni în total. Am auzit și am cunoscut oameni care merg pentru 30 și mai mult.

Ohhhh, spălarea delicioasă cu apă sărată! Aceasta este de multe ori cea mai dificilă parte a detoxificării Master Cleanse. De asemenea, este opțional, deoarece puteți bea ceaiul Smooth Move, dar cu siguranță aș recomanda să faceți Spălarea cu apă sărată în fiecare zi în primele două zile. După aceea, puteți face spălarea la fiecare două zile dacă vi se pare foarte neplăcut sau dificil (dar sperăm că aceste sfaturi pentru spălarea cu apă sărată vă ajută prin proces.

Cum se prepară Fluxul cu apă sărată

Folosind o sticlă de apă fără BPA de 1 litru și lingurița ta, amestecă o soluție constând din:

Sare de mare – 2 lingurițeȘi apă pură – 1 litru de apă caldă

Au fost multe întrebări despre acest proces. Mulți oameni se plâng că SWF nu funcționează pentru ei. Aceasta este probabil cea mai obișnuită greșeală cu curățarea principală. Cred că poate funcționa pentru toată lumea, dar nu există absoluturi în această lume. Cheia este să ajustați cantitatea de sare pentru a crea soluția potrivită pentru nevoile dumneavoastră individuale.

2 sfaturi importante pentru a vă asigura că faceți corect spălarea cu apă sărată

Asigurați-vă că nu ați folosit sare de masă iodata. Sarea de mare NE-iodată este esențială.Spălarea cu apă sărată TREBUIE se face pe stomacul gol

Spălarea cu apă sărată spăla întregul tract digestiv într-un mod foarte specific și diferit de ceaiul laxativ. Laxativul sub formă de ceai este necesar în fiecare zi pentru a permite eliminarea toxinelor din organism. Master Cleanse se referă la eliberare, așa că acest lucru este foarte important.

Videoclipul cu spălarea cu apă sărată:

Iată videoclipul nostru despre Fluxul cu apă sărată pe care îl puteți găsi pe canalul nostru  Youtube – TheMasterCleanse.org

[video_player type=”youtube” width=”560″ height=”315″ align=”center” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″]aHR0cHM6Ly93d3cueW91dHViZS5jb20vd2F0Y2g/djQ1ndpd2g/djQ1ndwd2g/djQ1ndwd2

Sfaturi pentru spălarea cu apă sărată pentru a o reduce și a o menține jos

Există câteva trucuri obișnuite pentru a „scăpa” și iată lista:

1. Puteți încerca să vă spălați dinții cu o pastă de dinți cu adevărat mentă (dacă este posibil organică) înainte de a bea amestecul. Acesta funcționează destul de bine.2. Unii oameni găsesc destul de mult succes când îl beau cald și pretind / vizualizează că este o supă de pui.3. Preferatul meu personal a fost să am o lingură înmuiată în sirop de arțar gata după fiecare dată când beam o băutură. Lingând puțin lingura, mintea mea s-ar concentra pe aroma puternică a siropului de arțar și ar fi distrasă de la salinitate.4. Am auzit și de oameni care sorbeau amestecul sărat printr-un pai.5. Puteți adăuga puțin suc proaspăt de lămâie pentru a schimba gustul sărat.

Care este trucul tău pentru a depăși această provocare a spălării cu apă sărată? Vă rugăm să lăsați un comentariu și să împărtășiți sfaturile tale cu această comunitate minunată. Va fi foarte apreciat.

Sfaturi pentru a face curățarea cu apă sărată mai eficientă

Luați apă suplimentară cu sau fără sare. Acest lucru crește adesea activitatea Spălării cu apă sărată. Acest pont este aprobat de Stanley, deoarece este sfatul lui găsit în cartea sa originalăÎntindeți-vă pe partea dreaptă timp de 30 de minute. Acest lucru va ajuta apa sărată să curgă mai ușor prin colon, lăsând gravitația să dea o mână de ajutor.

Pot folosi săruri Epsom pentru spălarea cu apă sărată?

Unii oameni folosesc săruri Epsom pentru spălarea cu apă sărată și nu aș recomanda asta. Iată de ce: Utilizarea sării Epsom pentru SWF poate fi extrem de abrazivă pentru colon, mai ales atunci când este utilizată zilnic, conform recomandărilor din Master Cleanse.

Sarea de mare se obține din evaporarea apei de mare.Sarea Epsom este obținută prin proces chimic.Componenta majoră a sării Epsom este magneziul.Sarea de mare conține 98,0 %  NaCl (clorura de sodiu) + 80 de elemente esențiale (2%).

Sper că asta îi ajută pe cititorii noștri să ia o decizie educată. Faceți clic aici pentru a vedea un articol despre sarea de mare pe care îl recomandăm pe site-ul nostru.Sărurile Epsom sunt de obicei folosite pentru a ameliora durerile musculare prin înmuiere în apă cu sare Epsom adăugată. Este util să faci baie cu săruri Epsom în timpul Master Cleanse, deoarece este o detoxifiere suplimentară pentru organism și o modalitate excelentă de a te relaxa și de a elibera ceva stres la sfârșitul zilei.